Редактор: e-mail: Кадър: БНТГлавният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев разкри, че

...
Редактор: e-mail: Кадър: БНТГлавният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев разкри, че
Коментари Харесай

Ангел Кунчев: Още не ми е дошъл редът за ваксинация. Ако въобще има грипна епидемия, ще е много слаба

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Българска национална телевизия

Главният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев разкри, че към момента не се е ваксинирал. " Колкото и да не ви се има вяра, само че на мен още не ми е пристигнал редът. Аз не се повеждам на първа линия. Ще се имунизирам може би другата седмица ", сподели той в ефира на утринния блок на Българска национална телевизия.

" Комбинацията сред Ковид и сезонен грип ще сътвори спомагателни усложнения. Но имаме образеца от зимния сезон в южното полукълбо, където грипната зараза беше, нагледно казано, смачкана от ковид. Вървим по този път и в Европа. Внимателно проследявам данните и в никакъв случай не е било това при започване на януари ние да нямаме даже обособени изоланти на грип. Но ето на - сега нямаме. Така че ще сме очевидци или на доста слаба, или на доста отсрочена обратно във времето грипна зараза, в случай че изобщо можем да я назовем зараза. Ковид зае мястото на грипа ", изясни още Кунчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР